Reissulle Finland, Salo

Antti Simonen, +358 44 350 0250
antti.simonen(at)reissulle.fi
Susanna Simonen, +358 40 743 8240
susanna.simonen(at)reissulle.fi

Vuokrataan Umesläp B60 hevostraileri valjashuoneella (2000kg)

Kahden hevosen tandemtelitraileri, vaneriväliseinä, potkulevyt, orilauta, heinäpressut, varustetila, kattoluukku, avattavat sivuikkunat, alumiinirunko, kahdet kärrykoukut.

Umesläp sivuilla kerrotaan B60 olevan markkinoiden paras touring-traileri. Vaikka se on niin iso ja tilava, se on kevyt vetää ja käsitellä. B60 on traileri harrastelija perheelle, joka tarvitsee tilaa hevosille ja ihmisille tai ravi / ratsuammattilaiselle, joka tarvitsee tilaa varusteille ja tarvikkeille. Valjashuone on niin iso, että siellä voi helposti vaihtaa vaikka vaatteet. B60 traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme teräsjousitettua tandemteliä. Se antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi.

 

Hinnasto

90 €/vrk.
Pidemmät vuokraukset sopimuksen mukaan.

Traileri palautettava siivottuna.

Liikenne- ja Kasko-vakuutus sisältyvät hintaan, omavastuu 200 € / vahinko.

Lähetä meille varaustoiveesi

Valitse haluamasi päivät kalenterista klikkaamalla ja täytä ainakin nimi sekä puhelinnumero ja lähetä sen jälkeen varaustoiveesi. Käsittelemme varaustoiveesi ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Päivät joita ei voi valita näkyvät kalenterissa punaisena (tuolloin auto on varattuna). Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostilla.